latinica  ћирилица
30/04/2017 |  18:59 | Autor: RTRS

Đukić ponovo na čelu Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu

Slavko Đukić izabran je danas ponovo za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu.
Ujedinjena Srpska - Foto: ilustracija
Ujedinjena SrpskaFoto: ilustracija

Delegati su na Izbornoj skupštini stranke izabrali i novi Opštinski odbor Ujedinjene Srpske, dok je za predsjednika lokalnog Aktiva žena imenovana Јelena Petrušić, a za predsjednika Aktiva mladih Nemanja Đekanović.

Izabrani su i delegati koji će predstavljati Opštinski odbor Kotor Varoš na Skupštini Ujedinjene Srpske 14. maja u Banjaluci.

Đukić je poslije izbora u obraćanju delegatima i gostima istakao da će Ujedinjena Srpska nastaviti da jača i vodi odgovornu nacionalnu i ekonomsku politiku koja će štiti interese svih građana i Republike Srpske.

"Ovo je dokaz da nastavljamo da jačamo i naša pobjeda na budućim izborima mora biti velika, a ne nadogradnja izbornog rezultata i podanički odnos zarad ličnih interesa, kao što čine stranke koje su trenutno u vlasti u Kotor Varošu", istakao je on.

Đukić je rekao da je Ujedinjena Srpska porodica koja će se širiti i u njoj ima mjesta za sve iskrene i časne ljude. "Formirali smo Ujedinjenu Srpsku kako bi ona bila kišobran svim građanima Kotor Varoša. Ujedinićemo narod i bićemo predvodnici nacionalnog i ekonomskog jačanja", naveo je Đukić.

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je da u više od 30 lokalnih zajednica ta stranka ima formirane odbore, a da je plan da do kraja septembra pokriju sve gradove i opštine.

Izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i potpredsjednik stranke Dušan Stojičić.