X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
04/05/2017 |  21:56 | Izvor: RTRS

Iznajmio 200 lažnih svatova da prevari tazbinu

Prevarant sa severa Kine pažljivo obrađivao “mete“ i uzeo 150.000 evra na ime miraza sve dok ga mlada nije provalila pred oltarom.
Vjenčanje - Foto: ilustracija
VjenčanjeFoto: ilustracija

Јedan kineski prevarant uložio je nevjerovatnu količinu truda i vremena da konstruiše lažni život, koji je kulminirao angažovanjem 200 nepoznatih ljudi da mu budu svatovi na vjenčanju. Sve to je bio dio plana osmišljenog kako bi se domogao bogatsva mladine porodice.

Muškarac poznat samo pod prezimenom Vang uhapšen je za prevaru nakon što je policija upala na njegovu svadbu i počela da ispituje svatove sa mladoženjine strane, prenosi sajt CGTN. Oni su na kraju poklekli i priznali da im je plaćeno oko 10 evra da glume rodbinu i prijatelje prevaranta.

Ovako nešto, koliko god bilo čudno nije zabranjeno, međutim, pozajmljivanje blizu 150.000 evra od mladine porodice, pod lažnim identitetom, je definitivno zločin. Vang je tražio novac za svoje poslovne avanture, ali i u ime miraza, kako bi kupio ženi auto.

Mlada do posljednjeg trenutka nije sumnjala u zle namjere svog vjerenika, čak ga je smatrala galantnim i finim momkom, sve dok sa vejnčanja nisu izostali njegovi roditelji. Tada je počela agresivno da ispituje goste, da bi na kraju pozvala policiju i osujetila prepredeni plan.

Kasnije je utvrđeno da je Vang prekršio još jedan kineski zakon tako što je pokušao da se oženi sa samo 20 godina, što je dvije godine ispod dozvoljenog uzrasta u ovoj zemlji.

Izvor: Novosti