latinica  ћирилица
29/05/2017 |  15:41 ⇒ 16:08 | Autor: RTRS

U Specijalističkom medicinskom centru u Milićima već pregledano 5.000 pacijenata

Lijepe vijesti stižu iz Milića. U Kompaniji “Boksit“ iz Milića odlučili su se na hrabar i odvažan potez u cilju podizanja opšteg nivoa zdravstvene zaštite kako zaposlenih Kompanije tako i ostalih građana.
Boksit Milići - ambulanta - Foto: RTRS
Boksit Milići - ambulantaFoto: RTRS

Kompanija “Boksit“ investirala je u savremeni Specijalistički medicinski centar, gdje se pružaju zdravstvene usluge iz petnaest oblasti medicine. Nakon prvih pet mjeseci rada Centar je simbolično obilježio i jubilarnog 5.000-og korisnika.

U Kompaniji “Boksit“ smatraju da je zdravlje ispred svega i da na tom polju ne smije biti kompromisa te u skladu sa tim u Specijalističkom medicinskom centru pružaju najviši nivo zdravstvenih usluga. Da bi se osigurao vrhunski kvalitet usluge uloženo je oko 1.000.000 KM u adaptaciju prostora i nabavku najsavrmenije medicinske opreme, a preglede obavljaju vrhunski specijalisti i profesori medicine.

Sve ovo nije moglo proći nezapaženo ni u široj zdravstvenoj zajednici. Kvalitet je prepoznalo desetak vodećih profesora sa najprestižnijih beogradskih klinika i preko dvadeset specijalista iz regije, te su odlučili da daju svoj doprinos radu centra i redovno ordiniraju u njemu.

Ovo je odličan primjer da se i u ekonomski teškim periodima uz adekvatno raumjevanje potreba stanovništva i primjenu pravilne i odgovorne poslovne prakse mogu postići zavidni rezultati i poslovati na obostranu korist i preduzeća i građana.

Dosadašnnji rad Kompanije “Boksit“ a.d. Milići na polju pružanja zdravstvene zaštite je za svaku pohvalu i može da posluži i drugim preduzećima kao poslovni primjer i primjer odnosa prema tržištu.

Novi operacioni blok

U toku je rekonstrukcija prostorija i nabavka najnovije medicinske opreme za opremanje novog hiruško-operacionog bloka. Blok će se sastojati iz dvije operacione sale sa postoperativnim odjeljenjem, u kome će već pomenuti specijalisti vršiti najsloženije hiruške zahvate.