X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
20/07/2017 |  08:41 | Izvor: RTRS

Od lopova ukrala svoj bicikl

Biciklistkinja Dženi Morton Hampris uspjela je vratiti svoj ukradeni bicikl nakon što je primijetila da ga kradljivac prodaje na Fejsbuku. Da se bicikl prodaje, Dženi je primijetila nekoliko časova nakon što je ukraden.
Ilustracija (Foto: Thinkstock) -
Ilustracija (Foto: Thinkstock)

Nakon što je tražila pomoć na stranici koja na Facebooku okuplja bicikliste, javio joj se korisnik koji je primijetio da je bicikl na prodaju i ponudio da joj dogovori sastanak s kradljivcem koji ga prodaje. Iako joj je policija savjetovala da ne ide sama na dogovor, Dženi je odlučila otići po bicikl dok ga neko nije kupio.

"Pretvarala sam se da sam zainteresovana i postavljala glupa pitanja. Rekla sam mu da je sjedište previsoko i pitala sam mogu li sjesti kako bih ga testirala. Pobrinula sam se da ne nosim ništa, osim kutije cigareta i ključeva koje sam držala u ruci. Zamolila sam ga da mi ih pričuva, pustio je bicikl, a ja sam pedalala što sam brže mogla", rekla je Dženi.

Iznenadila se kada je po dolasku kući vidjela da je njen bicikl u boljem stanju nego što je bio jer je lopov pokušao da ga malo dotjera za prodaju i na taj način dobije više novca.

Izvor: Nezavisne novine