latinica  ћирилица
24/07/2017 |  12:22 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o Ekonomsko-socijalnom savjetu

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra Prijedlog zakona o rudarstvu, kao i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Ekonomsko-socijalnom savjetu.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Pred ministrima će se naći i informacija o molbi privrednog društva "Fabrika motora specijalne namjene" sa Pala za prolongiranje roka prinudne naplate poreskih obaveza.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje prijedloga osnovnih elemenata za prodaju akcija državnog kapitala u Akcionarskom društvu "Nova tvornica prečistača" iz Rogatice, te prijedloga odluke o davanju saglasnosti Privrednom društvu "ISTOK" iz Banjaluke za obavljanje proizvodnje i remonta naoružanja i vojne opreme.

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i prijedlog odluke o davanju saglasnosti za privatizaciju stanova izgrađenih i nabavljenih sredstvima Vlade u opštinama Foča, Novo Goražde i Kotor Varoš.

Biće razmatran i prijedlog rješenja o dodjeli koncesije Privrednom društvu "Јapra" iz Novog Grada za eksploataciju tehničkog građevinskog kamena - dolomita na ležištu "Blatna".