latinica  ћирилица
27/07/2017 |  12:09 ⇒ 13:58 | Autor: RTRS

Na RTRS-u rukometni turnir "Doboj 2017"

Generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske, Draško Milinović i Enes Suljkanović, predsjednik Izvršnog odbora rukometnog TV turnira šampiona u Doboju, danas su u Banjaluci potpisali ugovor o medijskom sponzorstvu 49. turnira.
Milinović i Suljkanović potpisali ugovor o medijskom pokroviteljstvu - Foto: RTRS
Milinović i Suljkanović potpisali ugovor o medijskom pokroviteljstvuFoto: RTRS

Mečeve sa ove prestižne sportske manifestacije koja se održava 49. put , moći će da prate i gledaoci RTRS-a.

Saradnja Radio-televizije Republike Srpske i organizatora turnira u Doboju traje od 1996. godine. Ugovor o generalnom medijskom pokroviteljstvu ovogodišenjeg turnira nastavak je dobre saradnje. 

Generalni direktor RTRS-a je zahvalio predsjedniku Izvršnog odbora organizacionog odbora turnira i cijeloj ekipi, koja svake godine radi na očuvanju velike sportske tradicije i 49. put organizuje jedan od najvećih rukometnih turnira u Evropi i svijetu. 

- Sljedeće godine je 50. jubilarni turnir, koji će Radio-televizija Republike Srpske raditi na potpuno dugačiji način. Planiramo da sve utakmice prenosimo u ful HD rezoluciji, sa novim reportažnim kolima koja ćemo uskoro nabaviti. Tako ćemo signal sa ovog turnira moći da ponudimo svim renomiranim svjetskim kućama i na taj način dati svoj doprinos obilježavanju jubileja - rekao je Milinović.

Suljkanović je istakao dobru dosadašnju saradnju sa RTRS-om.

- Mi imamo samo riječi hvale za Radio-televiziju Republike Srpske. U proteklom periodu je na profesionalan način odradila sve prenose i sva dešavanja oko turnira i tako na najbolji način sliku sa Međunarodnog TV turnira šampiona poslala do naših gledalaca - isatakao je on.

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2017" biće održan od 15. do 19. avgusta, a prethodiće mu manifestacija "Parada sporta".

Na turniru će učestvovati ekipe - "Kolding" iz Danske, "Eks" iz Francuske, "Sankt Peterburg" iz Rusije, "Vintertur" iz Švajcarske, "Tatran Prešov" iz Slovačke, "Kv Sasja" iz Belgije, te domaće ekipe banjalučki "Borac" i dobojska "Sloga".