latinica  ћирилица
08/08/2017 |  08:29 | Autor: RTRS

Izum koji je oduševio vlasnike kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca svake godine u vrijeme odmora susreću se sa istom dilemom – da li svog psa/mačku voditi sa sobom?
Torba za kućne ljubimce inspirisana svemirskim programom (Foto: Instagram) -
Torba za kućne ljubimce inspirisana svemirskim programom (Foto: Instagram)

I dok se oni koji posjeduju kola još i premišljaju, osobama koje putuju avionom, vozom ili autobusom to je gotovo nemoguća misija. Međutim, neko je mislio i na njih.

Kako bi ljubitelji životinja mogli da uživaju sa svojim ljubimcima na odmoru, osmišljena je torba inspirisana svemirskim programom i postaje pravi trend.

The Bubble Pet Carrier je neobična torba u koju staju ljubimci i ima sigurnosni povodac, otvore za ventilaciju i providnu kacigu na vrhu, poput one na svemirskom odijelu.

Idejni tvorci mislili su na sve, pa su osim kofera, napravili i ranac i torbu koju je moguće uneti u avion, autobus ili jednostavno smjestiti na sjedište svojih kola. U nih je moguće spakovati životinju koja ima do 16 kilograma.

Korisnici su već pokazali oduševljenje pred ovim izumom.

"To je najbolji nosač ikada izmišljen! Moje mačke ga vole. Јedna čak ni ne želi da izađe iz njega jer su mnogo udobni", samo je jedan od bezbroj pozitivnih komentara.

Izvor: B92