latinica  ћирилица
21/08/2017 |  16:11 ⇒ 17:38 | Autor: RTRS

Bijeljina: Zbog izgradnje kanalizacije izmijenjen režim saobraćaja (VIDEO)

Zbog nastavka realizacije projekta izgradnje kanalizacije, u pojedinim ulicama došlo je do promjene režima saobraćaja u Bijeljini.
Bijeljina: Izgradnja kanalizacije - Foto: RTRS
Bijeljina: Izgradnja kanalizacijeFoto: RTRS

Ulica u kojoj se nalazi glavni ulaz u bolnički kompleks je zatvorena.

Iz bolnice u Bijeljini kažu da ne bi trebalo da bude problema ni kada se potpuno zatvori glavni ulaz u bolnicu, jer je ona tako projektovana da ima tri prilaza.

Pacijentima poručuju da se prije dolaska dobro raspitaju, i apeluju da ne koriste ulaz iz ulice Potporučnika Smajića jer je predviđen za vozila koja prevoze pacijente na hemodijalizu i hitne slučajeve.

S obzirom na to da su zatvorene ulice u južnom dijelu grada, koje su važne za normalno funkcionisanje saobraćaja, posljednjih dana zabilježene su i veće gužve u Bijeljini.

Zatvorena je ulica Srpske vojske koja vodi do opšte bolnice Sveti Vračevi, pa oni koji moraju u ovu zdravstvenu ustanovu, koriste alternativne ulaze.

U bolnici Sveti Vračevi kažu da su se na vrijeme pripremili za izmijenjeni režim saobraćaja.

Uskoro će glavni ulaz u bolnicu iz ulice Srpske vojske biti zatvoren, ali radovi, kažu, ne ometaju normalno funkcionisanje, jer je i prilikom izgradnje ove zdravstvene ustanove projektovano više prilaza.

- Prilikom izgradnje nove bolnice izgrađen je novi ulaz iz pravca Srpske vojske prema putu Bijeljina-Zvornik. Mi ćemo se samo preseliti gore i biće otvoren ulaz što se tiče ulice Srpske vojske.Trenutno funkcionišu još dva ulaza, to je ulaz Galac, i ulaz iz ulice Potporučnika Smajića, to je ulica pored parka, pojasnio je Čedomir Simić, rukovodilac tehničke službe Opšte bolnice Sveti Vračevi Bijeljina.

Iz bolnice apeluju da se prilaz iz ulice pored gradskog parka ne koristi, jer on služi za vozila hemodijaloznog centra i hitne slučajeve.

Iz gradske uprave vozače upozoravaju da se pridržavaju postavljene saobraćajne signalizacije, kao i da će radovi u ulicama Srpske vojske i 27. marta usloviti obustavu saobraćaja sve do sredine oktobra.