latinica  ћирилица
24/08/2017 |  17:08 ⇒ 17:52 | Autor: RTRS

Preminuo teško povrijeđeni 36-godišnjak iz Kozarca

Tridesetšestogodišnji Ismet Bešić iz Kozarca, koga je noćas šakom u glavu udario redar ispred ugostiteljskog objekta u Prijedoru, preminuo je danas u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci.
UKC Banjaluka - Foto: RTRS
UKC BanjalukaFoto: RTRS

Policija je uhapsila dvadesetdvogodišnjeg mladića N.K. koji je osumnjičen da ga je udario.

Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Vere Gazdić i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji Zorana Aleksića, pacijent I.B, koji je u UKC Republike Srpske dovezen u 4.45 časova sanitetskim vozilom Opšte bolnice Prijedor, preminuo je u 14.25 časova, saopšteno je iz UKC-a.

Prijedorska policija je ranije saopštila da je uhapsila dvadesetdvogodišnjeg mladića čiji su inicijali N.K. iz Prijedora zbog sumnje da je u Ulici Ahmeta Babića u ovom gradu nanio teške tjelesne povrede tridesetšestogodišnjem I.B. iz Kozarca.

Zbog zadobijenih povreda I.B. je prevezen i smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U toku je kriminalistička obrada nad N.K, a policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nanošenja povreda.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Izvor: RTRS/SRNA