latinica  ћирилица
08/09/2017 |  18:15 ⇒ 20:45 | Autor: RTRS

Stranica "Dnevna doza Doboja" izložena političkim pritiscima (VIDEO)

Stranica "Dnevna doza Doboja", na Fejsbuku sve više dobija na popularnosti, ali je i sve više izložena političkim pritiscima. Pošta grupe, koja sebe predstavlja kao glas naroda, kritikujići sve što je loše u Doboju, ali i susjednom Tesliću, zasuta je prijetećim porukama.
Dnevna doza Doboja - Foto: RTRS
Dnevna doza DobojaFoto: RTRS

Nismo huškači. Nismo politički opredjeljeni. Mi smo glas naroda, kategorični su administratori "Dnevne doze Doboja". Ističu da im prijetnje stižu od onih koji se plaše da se narod probudi. Otkrivaju, kažu, njihove kriminalne radnje, pa je, kažu, logično da ne biraju sredstva da ih ućutkaju. Nude novac onom ko otkrije njihov identitet. 

"Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, u više navrata je pisao na svojim portalima o nama najveće gadosti i nazivao budalama sve koji nas prate. Ako su naše glave ucjenjene od Miličevića i gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića da li ste svjesni kakvi ljudi vas vode i šta možete očekivati ako pokažete neposlušnost?"

Načelnik Teslića Milan Miličević demantuje da je u ratu sa ovom stranicom. 

"Prvi put sam čuo za to. Ne bavim se tim", rekao je Milan Miličević, načelnik Teslića.

Ali se bavi Opštinski odbor SDS-a u Tesliću. I to javno, na društvenim mrežama. Dokazuje to i ovaj fejsbuk status u kojem su grupu nazvali Dnevnom dozom debila. Iza stranice, navode u teslićkom SDS-u, stoji nekolicina plaćenika iz Doboja i Teslića, koji vjerno prenose stavove iz vrha teslićkog SNSD-a. Smeta im što je Dnevna doza Doboja demantovala da iza njih stoji ministar Dragan Bogdanić. 

"Miličević 'ne zna i nije svjestan toga da su Bogdanić i Dragutin Škrebić i te kako dobri', ali 'Dnevna doza debila' zna to van svake sumnje. Kako znaju tako intimne informacije, ako nemaju veze ni kontakta ni sa jednim ni sa drugim?" 

Nameće se pitanje da li teslićki odbor stranke čiji je Miličević predsjednik Glavnog odbora radi bez njegovog znanja ili Miličeviću cijela ta priča ipak i nije tako nepoznata.