latinica  ћирилица
14/09/2017 |  15:09 ⇒ 17:17 | Autor: RTRS

SNSD: SzP dokazao tačnost navoda o makedonskom scenariju

Narodna skupština Republike Srpske, juče je poslužila SDS-u, PDP-u i NDP da dokažu tačnost navoda o makedonskom scenariju i Soroševoj ekipi, spremnoj na stvaranje haosa i rušenje institucija Republike Srpske, navodi se u saopštenju SNSD-a.
SNSD Milorad Dodik - Foto: RTRS
SNSD Milorad DodikFoto: RTRS

Takozvani savez za promjene kao plaćeni izvođač radova za Bakira Izetbegovića, uplašen od još jednog gubitka izbora, pribjegava nasilju i ometanju rada najvišeg organa narodne vlasti Republike Srpske.

Podržavajući Bakira Izetbegovića u njegovim sukobima sa svima, SDS je glasao za deklaraciju o zabrani gradnje Pelješkog mosta. Da se Srbi ne sjete, SDS je dodao zahtjev da Hrvatska riješi izgradnju mosta na Savi, granicu kod Kostajnice i gradnju puta kroz Popovo polje. Zabranjuju Hrvatskoj da gradi most na svojoj teritoriji, a očekuju da Hrvatska da podršku projektima od interesa za Republiku Srpsku.

Glupost i podanička politika SDS-a, odavno je postala dio Bakirovog udruženog zločinačkog poduhvata protiv Republike Srpske i srpskog naroda, dodaje se u saopštenju SNSD-a.