latinica  ћирилица
26/09/2017 |  19:11 | Autor: RTRS

Vejd na korak od ponovnog udruživanja sa DŽejmsom

Doskorašnji košarkaš Čikago bulsa, Dvejn Vejd, blizu je potpisa ugovora sa ekipom Klivlend Kavalirsa, navodi novinar I-Es-Pi-Ena Adrijan Vojnarovski.
Dvejn Vejd - Foto: RTS
Dvejn VejdFoto: RTS

Vejd je dobio raskid ugovora sa Čikagom i u potrazi je za novim klubom.

Kao potencijalna naredna stanica u karijeri u medijima se nagađalo da bi to mogla biti Oklahoma, Hjuston ili Njujork, ali najnovije informacije govore da je Vejd veoma blizu potpisa sa Klivlendom.

U ponedjeljak na konferenciji za medije, Lebron DŽejms je izjavio kako bi volio da u timu ima saigrača kakav je Dvejn Vejd, sa kojim je sarađivao četiri sezone u Majamiju.

DŽejms je takođe izjavio da je organizacija Klivlenda odradila odličan posao ovog ljeta kada su tim pojačali Ajzea Tomas, DŽej Krauder, Ante Žižić, Derik Rouz, DŽef Grin i drugi, kao i da se nada da će tim iz Ohaja uspjeti da regrutuje i Vejda.

35-godišnji Vejd je draftovan 2003. godine kao peti pik od strane Majamija u kojem je proveo 13 godina, potom se vratio u rodni Čikago gdje je za Bulse odigrao jednu sezonu, a prema navodima do srijede bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor sa Klivlendom.

Izvor: RTS