latinica  ћирилица
18/10/2017 |  22:41 ⇒ 22:43 | Autor: RTRS

Šest golova u Londonu, Čelsi i Roma podijelili bodove u sjajnom meču

Fudbaleri Čelsija i Rome odigrali su odličan meč trećeg kola Lige šampiona u Londonu, koji je završen podjelom bodova – 3:3.
Liga šampiona - Foto: Getty Images
Liga šampionaFoto: Getty Images

Domaćin poveo sa dva gola prednosti, Kolarov i DŽeko okrenuli, da bi Azar postavio konačan rezultat. Rutinske pobjede Bajerna, Barselone i PSŽ-a.

U Grupi A Јunajted je minimalnim trijumfom na gostovanju protiv Benfike stigao do treće pobjede, a prati ga Bazel koji je u direktnom okršaju za drugo mesto slavio protiv CSKA 2:0.

U Grupi B PSŽ je pregazio i Anderleht sa 4:0, uz po gol Mbapea, Kavanija, Nejmara i Di Marije za gol razliku 12:0, a lako je slavio i Bajern sa 3:0 protiv Seltika.

U grupi C Čelsi i Roma su remizirali 3:3 u derbiju večeri, domaćin je ispustio 2:0, Aleksandar Kolarov je golom i asistencijom režirao prekoret "Vučice" na Bridžu, ali je Eden Azar spasao šampiona Engleske. U prvom meču grupe Atletiko je osvojio samo bod u Kazahstanu.

U grupi D Barselona nema konkurenciju, sa igračem manje je savladala Olimpijakos 3:1, dok je Јuventus u finišu slomio Sporting sa 2:1 u okršaju za drugo mjesto na tabeli.

Izvor: Agencije