latinica  ћирилица
21/10/2017 |  13:39 ⇒ 18:01 | Autor: RTRS

Stojadinović novi sportski direktor FSS?

Nakon glasina da bi sa mjesta selektora mogao da ode Slavoljub Muslin, pojavila se i priča da bi moglo da bude promjena i na mjestu sportskog direktora FSS.
Zoran Stojadinović - Foto: RTS
Zoran StojadinovićFoto: RTS

Aktuelni sportski direktor Goran Bunjevčević je nedavno bio u Rusiji u kojoj je tražio bazu za srpske reprezentativce tokom Svjetskog prvenstva sljedeće godine.

Međutim, njegovo mjesto bi do tada mogao da zauzme Zoran Stojadinović, nekadašnji sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Stojadinović je bio sportski direktor u vrijeme kada je na čelu Crvene zvezde bio Vladan Lukić, a sadašnji predsjednik Saveza Slaviša Kokeza je bio potpredsjednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Spekuliše se da bi na mjesto sportskog direktora mogao i Savo Milošević, sadašnji potpredsjednik FSS, a iz Saveza je bilo i nagovještaja da su priče o promjeni selektora "dizanje tenzija", ali će više informacija o oba mjesta, selektorskom i direktorskom biti poznato narednih dana.

Kao kandidat za klupu selektora se spominje Dragan Stojković Piksi. Selektor Slavoljub Muslin je za Sportski žurnal prokomentarisao da "svako može da priča šta hoće".

Izvor: B92