X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
07/11/2017 |  08:55 | Izvor: RTRS

Trebinjac prodaje prsluk sa potpisom Monike Beluči

Trebinjac Pero Ćurić odlučio je da proda prsluk u kome je film "Na mliječnom putu" snimala slavna italijanska glumica Monika Beluči.
Trebinjac prodaje omiljeni komad odjeće (Foto: RAS Srbija) -
Trebinjac prodaje omiljeni komad odjeće (Foto: RAS Srbija)


Kaže da misli da njegov prsluk sa Monikinim potpisom vrijedi bar 10.000 evra i ispod te cijene ga neće dati.

Nada se da će se naći neki kolekcionar predmeta slavnih ličnosti, koji će kupiti ovaj odjevni predmet.

Šoferski smeđi prsluk od kože sa spoljne, a krzna sa unutrašnje strane u ruke Monike Beluči došao je nakon što je njegov vlasnik angažovan kao vozač filmske ekipe.

- Dugogodišnji sam vozač, a ovaj prsluk sam napravio za svoje potrebe. Star je preko 30 godina. To je bio uložak nekadašnjih šoferskih jakni. Stalno ga imam u autu, a jedan momak koji se brinuo o garderobi glumaca vidio ga je i zatražio da ga dam Moniki. Tako je moj omiljeni komad garderobe obukla slavna glumica - objašnjava Pero sa osmjehom na licu.

Monika Beluči šoferski prsluk nosila je u scenama, koje su snimane na Klobuku kod Trebinja, dok u ulozi mljekarice muze krave i sipa mlijeko u kante kada dolazi Emir Kusturica u ulozi Koste.

Perov prsluk našao se i na trejleru za novo filmsko ostvarenje Emira Kusturice.

- Kad se snimanje filma završilo zamolio sam ženu koja je vodila garderobu da pita Moniku hoće li nešto napisati na mom puloveru, što je slavna glumica i učinila - objašnjava vlasnik najskupljeg šoferskog prsluka.

Kaže da je tokom cijelog snimanja filma "Na mliječnom putu" bio vozač filmskoj ekipi sa kojom je oduševljen.

- Tri godine sam radio s njima, na svim lokacijama i te dane ne mogu zaboraviti. To su divni ljudi, Monika, Kusta, Sloba, Miki Manojlović, lijepo smo se družili, oni su opušteni i nije teško raditi sa njima. Monika je jednostavna i divna žena - priča Pero.

Ovaj Trebinjac ostao je u kontaktu sa Emirom Kusturicom, a javi mu se i Sloboda Mićalović i drugi članovi ekipe kad dođu u Trebinje.

Priča da svaki put pije kafu sa Kusturicom kada je on u Trebinju, gdje od prije nekoliko godina ima kuću, a sjedio je i sa Slobodom Mićalović.

- Monika jeste filmska diva, ali ni Sloboda ne zaostaje za njom. Divno se bilo družiti sa njima, kao i Mikijem Manojlovićem. Prošao sam na hiljade kilometara sa filmskom ekipom od najnepristupačnijih predjela do snimanja u gradu. Svaki dan za mene je bio izazov i umor se sa njima ne osjeća – priča on.

Kaže da je najviše scena snimano na Klobuku gdje je bio mali filmski grad, a prisjeća se da je Monika na 30 stepeni rado oblačila njegov prsluk.

- Ne znam da li je to bilo zbog mene, ili je ipak do prsluka – kaže Pero kroz smijeh, dok se prisjeća filmskih dana sa slavnim glumcima u Trebinju.

Perina supruga kaže da nije ljubomorna što je slavna italijanska glumica na prsluku ostavila poljubac za Peru.

- Ipak je to Monika - kometariše ona kroz smijeh.

Izvor: Blic