latinica  ћирилица
08/11/2017 |  12:15 ⇒ 13:22 | Autor: RTRS

Čubrilović: Čestitka Savčiću i članovima BORS-a

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću i svim članovima ove organizacije krsnu slavu Mitrovdan, sa željom da proslavu svake naredne godine borci dočekaju u boljim uslovima.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

"U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, vama i svim članovima Boračke organizacije Republike Srpske upućujem iskrene čestitke povodom proslave Mitrovdana, krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske", naveo je Čubrilović u čestitki.

Čubrilović je istakao da je ovo još jedna prilika da se svim borcima Republike Srpske oda priznanje za velike zasluge u očuvanju Republike Srpske i odbrani slobode srpskog naroda u BiH, u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

"Obilježavanje krsne slave Boračke organizacije prilika je da se sa poštovanjem i zahvalnošću sjetimo svih onih koji su za Republiku Srpsku i srpski narod dali vlastiti život i da odamo priznanje svim ratnim vojnim invalidima. Želim vam da krsnu slavu proslavite u miru, svečano i dostojanstveno i da proslavu svake naredne godine borci dočekaju u boljim uslovima", naveo je Čubrilović.

On je izrazio uvjerenje će Narodna skupština, Vlada i BORS i u narednim godinama nastaviti zajedno da rade na rješavanju svih pitanja boračke populacije i poboljšanju njihovog položaja.

Čestitke BORS-u uputili su i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednica Vlade Republike Sprske Željka Cvijanović.