latinica  ћирилица
08/11/2017 |  14:30 | Autor: RTRS

Unikaha pušta srpski trio na meč sa Gruzijom u borbi za Mundobasket

Srpska košarkaška reprezentacija moći će da na meču sa Gruzijom, 27. novembra u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, računa na srpski trio iz Unikahe.
Košarkaši Srbije (Foto:  fiba.basketball) -
Košarkaši Srbije (Foto: fiba.basketball)

Uprava kluba iz Malage dopustila je Nemanji Nedoviću, Draganu Milosavljeviću i Dejanu Musliju da se priključe "orlovima" za pomenutu utakmicu, pa će selektoru Đorđeviću biti na raspolaganju jači tim nego za meč sa Austrijom, koji je na programu tri dana ranije.

Podsjetimo, srpska reprezentacija će se okupiti 21. novembra u glavnom gradu Srbije i treniraće u dvorani "Aleksandar Nikolić", gdje će u petak 24. novembra od 20 sati odigrati meč prvog kola kvalifikacija za Mundobasket protiv Austrije, a tri dana kasnije, u ponedjeljak 27. novembra, Srbija će u drugom kolu na istom mjestu u istom terminu ugostiti Gruziju.

Nedović, Milosavljević i Musli neće moći da pomognu orlovima protiv Austrijanaca, jer istog dana sa Unikahom igraju evroligaški meč protiv moskovskog CSKA, ali bi poslije duela sa "armejcima" trebalo da se pridruže saigračima iz nacionalne selekcije.

Izvor: Blic