latinica  ћирилица
08/11/2017 |  21:46 ⇒ 21:46 | Autor: RTRS

Terzić: U decembru sa Milojevićem o novom ugovoru

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da će klub učiniti sve da trener Vladan Milojević uskoro potpiše novi ugovor.
Zvezdan Terzić (foto: www.fkcrvenazvezda.com) -
Zvezdan Terzić (foto: www.fkcrvenazvezda.com)

Milojević je ljetos preuzeo Zvezdu, potpisao jednogodišnji ugovor, ali nakon što je preporodio ekipu i uveo crveno-bijele u grupnu fazu Lige Evrope poslije deset godina, u klubu žele da što prije produže saradnju, dobrim dijelom i zbog interesovanja grčkog PAOK-a.

"Sportski direktor Mrkela i ja smo obavili razgovor sa Milojevićem i jasno mu stavili do znanja da smo prezadovoljni njegovim radom i da ne bismo željeli da čekamo jun, već da sada uđemo u razgovor oko novog ugovora. Dogovorili smo se da odmah po završetku prvog dijela sezone sjednemo za sto i da u toku decembra završimo priču oko novog ugovora", rekao je on i dodao:

"To je naša želja, nadam se i trenera Milojevića. Mnogo je Crvena zvezda dala Milojeviću i Milojević Crvenoj zvezdi u ovih četiri-pet mjeseci i smatram da obje strane imaju obavezu jedna prema drugoj", izjavio je Terzić u intervjuu za portal RSB.

Izvor: RTS