latinica  ћирилица
08/12/2017 |  19:26 ⇒ 19:39 | Autor: RTRS

Socijalisti dobili novog predsjednika GO Banjaluka

Novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije je Goran Selak, odlučila je na večerašnjoj sjednici većina članova odbora.
Goran Selak - Foto: RTRS
Goran SelakFoto: RTRS

Selak je izabran u konkurenciji tri predložena kandidata i zamijeniće na funkciji dosadašnjeg predsjednika Radenka Komljenovića.

Selak je doktor pravnih nauka, direktor Kazneno-popravnog zavoda Banjaluka, te je angažovan kao nastavnik na Fakultetu za bezbjednost i zaštitu. Član je Gradskog i Glavnog odbora Socijalističke partije.

- Cilj nam je afirmisanje mlađih kadrova, okupljanje čestitih i radnih ljudi koji su povećeni prosperitetu i napretku društva. Rukovodstvo gradske organizacije osvježeno je kadrovima koji imaju priliku da novim idejama i energijom doprinesu daljem funkcionisanju i razvoju partije - rekao je Selak, pozivajući sve članove ove partije da zajednički osmisle način kako da povećaju parlamentarni kapacitet.

Imenovanjem Selaka na funkciju predsjednika Gradskog odbora SP Banjaluka je dobila na prepoznatljivosti koju će ispoljiti preko tri odbornika u Skupštini grada. Gradski odbor socijalista broji 50 članova izabranih po gradskim oblastima.