latinica  ћирилица
18/12/2017 |  20:15 | Autor: RTRS

Obradović: Moramo da budemo spremni za Zvezdu

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Evrolige mora da ostane koncentrisana.

- Za sve ekipe u Evroligi, kalendar je jako težak. Moramo da budemo spremni za Zvezdu koja u posljednje vrijeme igra veoma dobro. Dolaze poslije tri veoma dobre utakmice, posebno posljednje protiv Valensije i Mornara u ABA ligi. Kao i uvijek, moramo da budemo koncentrisani i ta da pokušamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović, a prenio je sajt Evrolige.

Fenerbahče će u utorak od 18.45 po srednjeevropskom vremenu dočekati Zvezdu u 13. kolu Evrolige.

Bivši košarkaš Partizana, a sada centar Fenerbahčea Јan Veseli oceijnio je da crveno-bijeli posebno dobro igraju na gostovanjima.

- Biće to veoma teška utakmica za nas. Zvezda igra sjajno u posljednjih nekoliko utakmica, posebno u gostima. Moramo da budemo spremni za to. Drago mi je što ću ponovo vidjeti svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Peru Antića - rekao je Veseli.

Fenerbahče utakmicu dočekuje na trećem mjestu Evrolige sa osam pobjeda i četiri poraza, dok je Zvezda 11. sa pet trijumfa iz 12 utakmica.

Izvor: B92