latinica  ћирилица
18/12/2017 |  22:25 ⇒ 22:26 | Autor: RTRS

Đokić: Program SP-a potreban čovjeku i društvu

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je večeras u Kozarskoj Dubici da je program ove partije potreban ljudima, te da će ideja socijalne osjetljivosti, jednakosti, humanosti i odgovornosti još dugo trajati.
Kozarska Dubica - SP, Đokić - Foto: SRNA
Kozarska Dubica - SP, ĐokićFoto: SRNA

- Smatram da je Republika Srpska socijalno odgovorna i svjesna potrebe da budemo solidarni, težimo pravdi, jednakosti i odgovornosti - rekao je Đokić novinarima.

On je naveo da je Izbornom konferencijom Aktiva mladih i Aktiva žena Opštinskog odbora SP-a Kozarska Dubica, kojoj je večeras prisustvovao, potvrđen visok nivo uspješne organizacije partije na području ove opštine.

- Promovisali smo dobre rezultate koje smo imali u prethodnom periodu, govorili o planovima za budućnost i o odgovornosti koju smo preuzeli kao partija koja je dio lokalne vlasti u Kozarskoj Dubici - istakao je Đokić.

On je naglasio da je SP opredijeljena da i dalje aktivno djeluje u Kozarskoj Dubici i da daje maksimalan doprinos razvoju opštine, prije svega u ekonomskom rastu i zapošljavanju.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kozarska Dubica Duško Milunović kaže da SP u ovoj opštini, nakon mnogo godina, postaje prepoznatljiva po svom radu.

- Danas smo izabrali novo rukovodstvo Aktiva mladih i Aktiva žena, sa novom energijom, mladim i obrazovanim ljudima koji će sigurno dati doprinos razvoju partije - dodao je Milunović.

Večerašnjoj konferenciji Opštinskog odbora SP-a prisustvovao je potpredsjednik partije Živko Marijanac, predsjednik Izvršnog odbora Slobodan Protić, član Izvršnog odbora Milenko Savanović, članovi Glavnog odbora stranke i brojni članovi Opštinskog odbora.

Za predsjednika Aktiva žena Opštinskog odbora SP-a u Kozarskoj Dubici večeras je ponovo izabrana Јelica Cikota, dok je Dajana Balaban novi predsjednik Aktiva mladih.

Izvor: SRNA