latinica  ћирилица
29/12/2017 |  16:44 ⇒ 30/12/2017 | 11:16 | Autor: RTRS

Čestitka "Јedinstvene Rusije" predsjedniku Srpske povodom Dana Republike

Predsjednik Višeg vijeća sveruske političke stranke "Јedinstvena Rusija" Boris Grizdov čestitao je Dan Republike Srpske predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku i Savezu nezavisnih socijaldemokrata.
Pismo Јedinstvene Rusije - Foto: RTRS
Pismo Јedinstvene RusijeFoto: RTRS

Čestitku prenosimo u cijelosti:

"Poštovani gospodine Dodik,

Dozvolite da čestitam Vama i SNSD-u Dan Republike Srpske. Tokom proteklih godina Republika je uspjela da postigne značajne uspjehe u rješavanju političkih i ekonomskih problema, socijalnih pitanja, savladavanja posljedica svjetske finansijske i ekonomske krize. Veoma je bitno da u naše komplikovano vrijeme Vaša stranka ozbiljno doprinosi jačanju jedinstva srpskog naroda, mira i stabilnosti na Balkanu, naizmjeničnom širenju dobrosusjedskih veza sa Rusijom.

Ubijeđen sam da uz Vaše aktivno poslovanje, dobre odnose povjerenja i uzajamnog razumijevanja stranaka "Јedinstvene Rusije" i Saveza nezavisnih socijaldemokrata nastavljaju da se razviju, doprinose konstruktivnoj saradnji među Rusijom i Republikom Srpskom.

Želim Vama, poštovani gospodine Dodik, i svim članovima vaše stranke dalje uspjehe, a Republici Srpskoj-mir i procvat", navodi se u čestitki "Јedinstvene Rusije".