latinica  ћирилица
04/01/2018 |  13:28 | Autor: RTRS

Novi problem: Agasi pod znakom pitanja za Melburn

Andre Agasi, trener Novaka Đokovića, odustao je od učešća na "World Tennis Challenge" u Adelaidi, pošto se još nije oporavio od pada sa snouborda.
Andre Agasi - Foto: Getty Images
Andre AgasiFoto: Getty Images

Na egzibicionom turniru u Australiji, Agasi je trebalo da učestvuje kao predstavnik "Tima Amerike" zajedno sa Fransisom Tijafoom i braćom Brajan.

"Veoma sam razočaran što moram da odustanem od 'World Tennis Challenge'. Nažalost, tokom Božićnog odmora imao sam incident prilikom snoubordinga, nisam se još oporavio i ne mogu da putujem do Australije. Nadao sam se ponovnom nastupu u Adelaidi... Svim mojim navijačima se izvinjavama i vidimo se uskoro", rekao je Agasi.

Kako Agasi nije u stanju da putuje zbog povreda, postavlja se pitanje da li će moći da dođe u Australiju, ukoliko Novak bude odlučio da igra.

Do početka Australijan opena ima još dosta, Agasi je još ranije naglasio kako će sigurno biti sa Novakom u Melburnu, međutim sada nije samo Novakovu učešće pod pitanjem, već i Agasijevo.

Podsjećamo, Đoković, osvajač šest titula u Melburnu, poslije šestomesečne pauze odložio je povratak na teren zbog bolova u laktu i povukao se iz Abu Dabija i Dohe, a prije Australijan opena igraće na egzibicijama u Kujongu i "Taj brejk tens"-u.

Otvoreno prvenstvo Australije kreće 15. januara i traje do 28. ovog mjeseca.

Izvor: Nezavisne novine