latinica  ћирилица
13/01/2018 |  15:17 ⇒ 15:26 | Autor: RTRS

Јaka eksplozija u Skadru, šestoro povrijeđenih (VIDEO)

U eksploziji, koja se dogodila jutros u centru Skadra, ispred zgrade u kojoj prostorije ima srpsko-crnogorska manjina, povrijeđeno je šest osoba, od kojih dvije teže.Eksplozija se dogodila u 10.30 časova, a albanska policija je potvrdila da je meta napada bio albanski biznismen Ljuljzim Kula.
Snimci sa mjesta eksplozije - Foto: Screenshot/YouTube
Snimci sa mjesta eksplozijeFoto: Screenshot/YouTube

 Kako prenosi Televizija Crne Gore, čija se ekipa zatekla u blizini mjesta eksplozije, povrijeđena je i radnica RTV Crne Gore čiji su inicijali R.G. koja je nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru otpuštena, ali će po povratku u Crnu Goru morati da se javi ljekarima u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Reporteri TVCG javljaju da su slike sa trga uznemirujiće, da je situacija haotična i da je pravo čudo da nije bilo težih posljedica.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio postavljen na motociklu ispred zgrade, u kojoj su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova i crnogorska ambasada u Tirani, čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.

Izvor: SRNA