X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
01/02/2018 |  09:00 ⇒ 09:08 | Izvor: RTRS

Kanadski policajci "halucinirali na dužnosti"

Јedan policajac iz Toronta zatražio je pomoć od kolega dok je bio na dužnosti. Poziv "za pojačanje", međutim, nije bio upućen zbog oružanog incidenta, pljačke ili opiranja hapšenju, već zbog "trave".
Policija Toronta (Foto: Torstar News Service) -
Policija Toronta (Foto: Torstar News Service)

Dvoje kanadskih policajaca, čija imena nisu saopštena medijima, navodno su pojeli slatkiše ili grickalice koji u sebi sadrže marihuanu i, potom, počeli da haluciniraju.

Potom je policajac pozvao "pojačanje" u pomoć. Prema navodima nekih kanadskih medijima, poziv je uslijedio nakon što je jedno od njih dvoje prethodno završilo na drvetu.

Kada je pomoć stigla, zatekli su ih u kolima, a jedno od njih je završilo u bolnici.

Da situacija bude još gora, jedan od policajaca koji su pritekli u pomoć takođe je završio u bolnici, pošto se prilazeći kolima okliznuo i pao i pri tom povrijedio glavu.

Prema pisanju lista Toronto star, prije cijelog događaja, u toku je bila policijska akcija u obližnjem lokalu za distribuciju marihuane, čija je upotreba u Kanadi legalna u medicinske svrhe.

Nije jasno da li su dvoje policajaca učestvovali u toj akciji. Pojedini mediji su, međutim, javili da su neki proizvodi bili prethodno zaplijenjeni tokom akcije.

Dvoje policajaca je suspendovano i protiv njih je pokrenuta istraga.

Izvor: B92