latinica  ћирилица
15/02/2018 |  13:45 | Autor: RTRS

Јahorina: Ljevnaić dodijelio nagradu milionitom skijašu

Direktor Olimpijskog centra "Јahorina" Dejan Ljevnaić danas je djevojčici Valentini Karmo iz Luksemburga, kao milionitom skijašu na ovoj planini, dodijelio zaštitnu skijašku kacigu i besplatan ski-pas za deset dana.
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

"Ponosni smo što je već na početku februara ostvarena milionita vožnja žičarom, čime smo dostigli još jedan od rekorda u ovoj skijaškoj sezoni. Našem milionitom skijašu ovim putem želimo da omogućimo besplatan ski-pas za deset dana koji se može iskoristiti do kraja sezone", rekao je Ljevnaić prilikom dodjeljivanja nagrade.

Ljevnaić je istakao da je za OC "Јahorina" bezbjednost na skijalištu prioritet zbog čega je odlučeno da je kaciga idealan poklon za ovu priliku i kao apel na sve skijaše da vode računa o svojoj bezbjednosti.

Osim svečane dodjele nagrade, uprava Olimpijskog centra "Јahorina" ponovo je pozvala sve zainteresovane da u subotu, 17. februara, od 12.00 časova na stazi Poljice učestvuju u humanitarnoj akciji "Skijaj za život", saopšteno je iz Centra.

Dobrotvorni spust novim stazama Јahorine realizuje se u saradnji sa fondacijom "Podrži život", a prikupljena sredstva namijenjena su liječenju teško oboljelim mališanima Petru Petroviću, Loli Medenici i Anđeli Јanković.

Za sve koji budu na Јahorini, prijave i uplate će se vršiti od 15. do 17. februara na platou Poljice, u hotelima "Bistrica", "Termag" i "Vučko", kao i na zvaničnoj internet stranici OC "Јahorina".

Svi oni koji ne skijaju, a žele da podrže akciju, moći će da kupe majicu na navedniom lokacijama po cijeni od 20 KM.

Izvor: Srna