latinica  ћирилица
21/02/2018 |  09:28 ⇒ 09:32 | Autor: RTRS

Vlasnik restorana odbio da usluži milionera koji se predstavio kao beskućnik (VIDEO)

Јutjub zvijezda Kobi Persin je napravio neobičan društveni eksperiment koji pokazuje da nikada ne treba ocjenjivati "knjigu prema koricama".
Došao je do restorana kao beskućnik i zatražio sto (foto: Coby Persin / youtube) -
Došao je do restorana kao beskućnik i zatražio sto (foto: Coby Persin / youtube)

Na snimku koji je ovaj 23-godišnjak objavio na Јutjubu on se obukao tako da izgleda kao beskućnik i sa sobom je nosio crnu kesu za đubre. Tako je prišao jednom restoranu i upitao domaćina da li može da dobije sto.

Međutim, vlasnik restorana mu je blokirao ulaz i odgovorio da ne vjeruje da je to moguće jer je, kak je objasnio njegovom restoran preskup za beskućnike. Kobi je pokušao još jednom, upitavši ga da li može da pogleda jelovnik. Redkao je i da ima dosta novaca. Neumoljivi vlasnik restorana ga je ponovo odbio i u putio na neki od Mekdonadsovih restorana. 

Zatim je Kobi počeo da zove svog prijatelja, ali ga je domaćin zamolio da telefonira negdje izvan dvorišta restorana.
U tome trenutku, ispred restorana stigao je čovjek u "Rols Rojsu", Kobijev prijatelj koji je iz gepeka izvadio tašnu dodao je Kobiju.

Tada je uslijedio šok za vlasnika restorana nakon što mu je Kobi pokazao da u njoj ima milion dolara.

"Rekao sam ti da imam novac. Ono što je suludo jeste način na koji sudiš o ljudima samo na osnovu izgleda. Možda kupim ovo mjesto samo da bih te otpustio", rekao je Kobi.

Izvor: Blic