latinica  ћирилица
23/02/2018 |  12:47 ⇒ 12:51 | Autor: RTRS

Socijalistička partija - Novi članovi GO Banjaluka

Socijalistička partija nastalja da raste u glavnom gradu Republike Srpske, bogatija je za pet novih članov i to za pet prizatih banjalučkih doktora iz svih zdravstvenih ustanova na području grada, saopšteno je iz ove partije.
Socijalistička partija GO Banja Luka - Foto: RTRS
Socijalistička partija GO Banja LukaFoto: RTRS

Pristupnice su potpisali dr Snježana Trninić specijalista medicine rada iz Zavoda za medicinu rada i sporta, dr stomatologije Petko Krčić, dr Radomir Radošević iz UKC Banjaluka, Zorana Sučević, doktor medicine iz zavoda "dr Miroslav Zotović" i doktor medicine Maja Stojanović iz Doma zdravlja. 

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak, ovom prilikom je istakao da će novi članovi biti ključni za formiranje Savjeta za zdravstvo, te da postoji veliko interesovanje građana za pristupanje partiji i zajednički rad sa Socijalistima. 

"Radi se o stručnjacima koji će svojim znanjem pomoći razvoj partije i uzeti aktivno učešće u rješavanju problema građana i borbi za običnog čovjeka. Radujemo se i ponosni smo što sve više ljudi upravo u Socijalističkoj partiji vidi vrijedne ljude i dobre ideje. Naši novi članovi će nam biti od ogromne pomoći u formiranju Savjeta za zdravstvo i rješavanju problema građana u ovoj oblasti. Inače, ovo je samo početak, jer na isti način uskoro namjeravamo da formiramo i savjete za sport i privredu", rekao je predsjednik GO SP Banjaluka Goran Selak.