latinica  ћирилица
23/02/2018 |  15:35 ⇒ 21:09 | Autor: RTRS

Međunarodni sajam turizma - štand TO Srpske jedan od posjećenijih (VIDEO)

U Beogradu je u toku 40. Međunarodni sajam turizma, jedna od najvećih manifestacija ove vrste u jugoistočnoj Evropi. Kao i prethodnih godina štand Turističke organizacije Republike Srpske je jedan od posjećenijih.
Međunarodni sajam turizma u Beogradu - Foto: RTRS
Međunarodni sajam turizma u BeograduFoto: RTRS

40. međunarodni sajam turizma, sjajna je prilika da se predstave, kako bogati turistički potencijali Republike Srpske, tako i široka gastro ponuda koja se nudi gostima

"I danas na sajmu imamo priliku da vidimo ono najlepše što Republika Srpska može da ponudi. U pitanju je gastroponuda Trebinja i kompletne Istočne Hercegovine", rekao je ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković.

Iz turističke organizacije Trebinja ističu da su svojom raznolikom ponudom potvrdili zašto su jedna od najposjećenih destinacija na prostoru BiH.

 "Danas smo pripremili integrisani turistički proizvod i kratku prezenaciju truističke ponude Hercegovine. Tu je i gastroponuda među kojima se ističu autohtone sorte vina iz Trebinja i sirevi Pađeni iz Bileće", istakao je direktor TO Trebinje Marko Radić.

Tokom trajanja sajma, na štandu TORS-a pored bogate gastro ponude, akcenat je stavljen na programe u predstojećoj proljetnoj i ljetnoj sezoni u kojoj se očekuje za 30% više gostiju nego prethodne godine.