latinica  ћирилица
25/02/2018 |  14:42 ⇒ 15:36 | Autor: RTRS

Bogdanić: Zbog odnosa SDS-a prema Srpskoj mladi prelaze u SNSD

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić Dragan Bogdanić, rekao je danas da mladi napuštaju SDS zbog odnosa ove partije prema Republici Srpskoj.
Dragan Bogdanić (Foto: TV K3) -
Dragan Bogdanić (Foto: TV K3)

Bogdanić je poželio dobrodošlicu novim članovima SNSD-a, koji su pristupili ovoj partiji napustivši teslićki SDS.

- To je trend koji se dešava unazad par mjeseci. Ovi mladi ljudi su zbog politike SDS-a proteklih godina, odnosno njihovog odnosa prema Republici Srpskoj, odlučili da pristupe SNSD-u - rekao Bogdanić.

On je istakao da su u SNSD-u zadovoljni ovakvim odlukama bivših članova teslićkog SDS-a, te da će SNSD znati da cijeni njihove odluke.

- Uključićemo ih u rad i od našeg zajedničkog djelovanja očekujemo dobrobit za Mjesni odbor Đulić. Svakako, zajedničkim djelovanjem doprinijećemo očuvanju Republike Srpske - poručio je Bogdanić.

Јedan od bivših članova SDS-a, Milan Aleksić, kaže da je nezadovoljan politikom koju ova stranka vodi i da je zbog toga odlučio da takvu politiku ne podržava i da se pridruži SNSD-u.

- Mislim da je SNSD najbolja stranka za očuvanje naše države Republike Srpske - kaže Aleksić.

Dragoje Kusić, predsjednik Mjesnog odbora SNSD Đulići, tvrdi da ova stranka u posljednje dvije godine samo u ovoj mjesnoj zajednici, ima porast broja članova od čak 50 odsto.

- U narednom periodu očekujemo omasovljenje ovog mjesnog odbora. Mislim da pobjeda SNSD-a u Đulićima neće doći u pitanje - poručio je Kusić.