latinica  ћирилица
17/03/2018 |  18:18 ⇒ 18:23 | Autor: RTRS

Delegacija Srpske u Moskvi

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Marko Vidaković su u delegaciji iz Republike Srpske koja boravi u Moskvi na poziv predsjednika Državne dume parlamenta Ruske Federacije Vjačeslava Volodina i ruske Centralne izborne komisije gdje će pratiti predsjedničke izbore u ovoj zemlji.
Staša Košarac i Marko Vidaković Moskvi -
Staša Košarac i Marko Vidaković Moskvi

Predsjedavajući Komiteta za spoljne poslove ruske Državne dume Leonid Slucki primio je danas u Moskvi posmatrače na predsjedničkim izborima, među kojima su i Košarac i Vidaković.

Slucki je izrazio zadovoljstvo što su se svi pozvani parlamentarci iz cijelog svijeta odazvali pozivu Državne dume.

Posjeta Predstavništvu Srpske u Moskvi

Košarac i Vidaković razgovarali su danas u Moksvi sa šefom Predstavništva Srpske Duškom Perovićem o unapređenju političkih i ekonomskih odnosa Republike Srpske i Ruske Federacije.

Tokom razgovora naglašeno je da sve veći broj ruskih kompanija pokazuje interes za ulaganja u Republiku Srpsku i u tom pogledu istaknuta je važna uloga Predstavništva Srpske u Moskvi.

Na sastanku u Predstavništvu Srpske učestvovali su i šef kabineta predsjednika Republike Srpske Danijel Dragičević i savjetnik predsjedika Vlade Dušan Petrović.