latinica  ћирилица
18/03/2018 |  16:22 ⇒ 20:54 | Autor: RTRS

Željko Bekrić boluje od mulitiplaskleroze -potrebna mu je naša pomoć (VIDEO)

Željko Bekrić iz Sokoca od 2006. godine boluje od mulitiplaskleroze. Potpuno je nepokretan. Živi u trošnoj kući sa majkom od 400 maraka primanja. Ipak, samo za liječenje njemu je potrebno nekoliko hiljada maraka koje ne može da obezbijedi. Potrebna mu je naša pomoć.
Bekrić - Foto: RTRS
BekrićFoto: RTRS

Bio je učesnik otadžbinskog rata od prvog dana. Po završetku ratnih sukoba počeo da radi u vatrogasnoj jedinici na Sokocu. Bio je zdrav sposoban za rad sve do 2002. godine kada su se javili prvi simptomi opake bolesti. Četiri godine nakon toga multiplaskleroza uzela je danak i Željko je pao na postelju.

Već 12 godina Željko se svakodnevno bori sa opakom bolešću. I pomoć dobrih ljudi mu je itekako potrebna. Nedostaju mu sredstva za liječenje.

Željkov otac je preminuo prošle godine. On sada živi sa majkom koja je već u devetoj deceniju života. Njena jedina želja je kaže da Željko stane na noge.

U Udruženju "Majka i dijete " sa Sokoca pokrenuli su humanitarnu akciju.

Svi Željku mogu da pomognu pozivom na broj 1413 i uplatama na žiro račun u NLB banci: 562 - 012-811- 313-4033 . Budimo humani i pomozimo Željku Bekriću.