latinica  ћирилица
21/03/2018 |  13:51 ⇒ 14:01 | Autor: TANЈUG

Sergeja u Real vodi Mendes?

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odlučio je da raskine saradnju sa Matejom Kežmanom i angažuje najuticajnijeg menadžera svijeta Žorža Mendesa, koji bi trebalo da mu završi transfer u Real Madrid.

Lokalni list Il Mesađero piše da je Mendeš biti jaka spona između Reala i Lacija, čiji će predsjednik Klaudio Lotito zahtijevati čak 140 miliona evra za transfer.

Ukoliko bi na ljeto bio realizovan taj iznos, bivši đak Vojvodine postao bi treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, iza Brazilca Nejmara (Barselona - PSŽ 222 miliona) i Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona).

Moćni agent Mendeš ima odličnu saradnju sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope ,jer je prethodnih godina u kraljevski klub dovodio Kristijana Ronalda, DŽejmsa Rodrigeza, Pepea, Anhela Di Mariju, Rikarda Karvalja, kao i trenera Žozea Murinja.

Zbog pisanja italijanskog lista na klupskom sajtu Lacija reagovao je sportski direktor Igli Tare riječima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da su takvi navodi služe samo da destabilizuju klub ka ispunjenju ciljeva.

Isti dnevnik navodi da će se 23-godišnji fudbaler vratiti u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog povrede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.