latinica  ћирилица
23/03/2018 |  09:02 ⇒ 09:03 | Autor: Agencije

Banjaluka - Nastavlja se potraga za Davidom Dragičevićem

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka nastavljaju potragu za dvadesetjednogodišnjim, Davidom Dragičevićem, iz Banje Luke.
Nestao David Dragićević   (Foto:nezavisne.com) -
Nestao David Dragićević (Foto:nezavisne.com)

Do sada je saslušano više lica, a svakodnevno se vrši pregled terena. Takođe, policijski službenici provjeravaju sve dostupne informacije, prate se društvene mreže i sredstva javnog informisanja, a samoorganizovanje građana je značajan vid pomoći u pregledu terena, saopšteno je iz MUP - a Republike Srpske.

Policijskoj upravi Banja Luka je 18.03.2018. godine prijavljeno, da se David Dragičević udaljio iz porodične kuće iz ulice Franca Šuberta, te da mu se nakon toga gubi svaki trag. Po zaprimljenoj prijavi, počela je potraga, a o ovom slučaju obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

"Pozivamo građane da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/331-259, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebljavaju pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacija, čije provjere otežavaju potragu", navodi se u saopštenju MUP-a Republike Srpske.