latinica  ћирилица
11/04/2018 |  19:14 | Autor: RTRS

Predsjednik Rome donirao 230.000 evra za popravak fontane u koju je skočio (VIDEO)

Predsjednik Rome DŽejms Palota donirao je 230.000 evra za popravak fontane u koju je skočio nakon pobjede Rome nad Barselonom i plasmana u polufinale Lige šampiona.
DŽejms Palota (foto: sempreinter.com) -
DŽejms Palota (foto: sempreinter.com)

Pallota je bio presrećan nakon što je Roma napravila čudo te pobjedom nad Barselonom rezultatom 3:0 osigurala plasman u polufinale Lige šampiona. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a Palota je između ostalog skočio i u jednu od gradskih fontana.

Danas se predsjednik Rome sastao s gradonačelnicom Rima Virdžinijom Ragi kako bi razgovarali o novom stadionu, ali je i iznenadio jednim velikodušnim potezom.

"Želim se zahvaliti gradonačelnici na zasluženoj kazni od 450 evra zbog skoka u fontanu. Ponijelo me je uzbuđenje, bila je to sjajna noć za sve nas u Rimu. Ne želim ohrabrivati druge ljude da skaču u fontane osim ako ih ne žele popraviti. Odlučio sam da bi donacija od 230.000 evra za popravak fontane bila sjajan gest", izjavio je Palota.

Potom se osvrnuo na sinoćnju pobjedu nad Barselonom.

"Bio sam veoma srećan, direktor Mauro Baldisoni vam može reći da sam nakon žrijeba rekao da je dobar za nas. Znao sam da će gotovo svi vjerovati da ćemo izgubiti, tako da u suštini nismo imali šta izgubiti. Zbog toga sam smatrao da imamo veliku šansu. Ono što smo uradili protiv Barselone je pokazatelj kakav je naš tim. Odigrali smo nevjerovatno 94 minute, nije baš da smo samo imali sreće. Ne zanima me s kim ćemo igrati u polufinalu, jer se sa svima možemo nadigravati", završio je Palota.

Izvor: Kliks