latinica  ћирилица
18/04/2018 |  20:44 | Autor: RTS

Čukarički savladao Partizan na Banovom brdu

Fudbleri Čukaričkog savladali su na svom stadionu ekipu Partizana sa 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
Čukarički - Partizan - Foto: RTS
Čukarički - PartizanFoto: RTS

Veoma sadržajan i zanimljiv meč odigran je na Brdu, što je nagoviješteno već u drugom minutu, kada se Bojić prošetao kroz šesnaesterac crno-bijelih i postigao gol.

Partizan je od tog momenta imao potpunu inicijativu, a uprkos brojnim šansama koje su imali Ožegović i Tavamba, u 20. minutu Radić je augogolom doneo izjednačenje Partizanu.

Igrao se 40. minut kada je Čukarički poveo veoma brzu kontru, a nakon centaršuta Belakovića, Kajević je drugi put doveo doveo Čuku u vođstvo.

Ipak, ekspresni odgovor Partizana desio se četiri minuta kasnije, kada je Danilo Pantić postigao veoma efektan pogodak.

Deset minuta u drugom poluvremenu bili su dovoljni za još jedan pogodak, ponovo u režiji domaće ekipe. Opet su akteri bili Belaković, koji je pronašao Belića, koji je imao previše vremena i prostora, koje je i iskoristio i postigao pogodak.

Do kraja meča viđen je još jedan pogodak, kada je ogromnu grešku u sudijskoj nadoknadi napravio Slobodan Urošević, koji je na svojoj polovini nakon prekida direktno predao loptu Kajeviću, ovaj uposlio Mudrinskog, koji se našao sam ispred gola Partizana i imao lak posao, stavivši tačku na meč.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije igra se 9. maja.