latinica  ћирилица
22/04/2018 |  15:28 ⇒ 15:39 | Autor: SRNA

Maksimović: Podrška novim i mladim kadrovima

Predsjednik Pokreta "Uspješna Srpska" Zlatko Maksimović rekao je danas da se ovaj pokret zalaže da, nakon izbora, na rukovodeća mjesta dođu novi i mladi ljudi, jer vjeruje da oni mogu da donesu boljitak Republici Srpskoj.
Maksimović - pres - Foto: SRNA
Maksimović - presFoto: SRNA

Maksimović je rekao novinarima u Istočnom Sarajevu, nakon sjednice Predsjedništva stranke, da je Pokret "Uspješna Srpska" trenutno prisutan u sedam od devet izbornih jedinici u Republici Srpskoj.

On kaže da će Pokret naredne semice, osnivanjem Opštinskog odbora u Brodu, biti aktivan i u osmoj izbornoj jedinici, tako da ih neće biti samo u prijedorskoj regiji.

Maksimović je naveo da tim Pokreta piše ekonomski program za oporavak Republike Srpske, u koji će biti uvršteni i prijedlozi koje dobijaju od građana.

On ističe da ovaj pokret neće žuriti sa odlukama o predizbornim koalicijama.

"Vidimo da imamo podršku naroda i u ovom slučaju izlazimo samostalno na izbore. Izbori će biti raspisani početkom maja i ispoštovaćemo zakonske rokove kada se donese eventualno neke druge odluke", naveo je Maksimović.

On kaže da je na današnjoj sjednici Predsjedništva bilo je riječi i o bezbjednosnoj situaciji, te naglasio da Pokret "Uspješna Srpska" ne bježi ni od jedne teme i da podržava nastojanje građana da se "dođe do rasvjetljavanja svake situacije"