latinica  ћирилица
22/04/2018 |  18:05 ⇒ 19:52 | Autor: RTRS

Dodik poručio: Politika SNSD-a je politika državotvornosti Srpske (FOTO)

Politika državotvornosti Republike Srpske, baštinjenja i očuvanja mira, kao i očuvanja dostojanstva srpskog naroda i svih koji su dali život za Republiku Srpsku je politika SNSD-a, rekao je predsjednik stranke Milorad Dodik, na svečanoj akademiji, povodom obilježavanja 20 godina Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću.

Svečanoj akademiji u Sportskoj dvorani "Radolinka" u ovoj opštini, prisustvovali su koalicioni partneri, načelnici Prnjavora i Stanara, predstavnici UKC-a i mnogobrojni građani Teslića.

SNSD u Tesliću, kao i u mnogim mjestima širom Republike Srpske, može da se okrene iza sebe i pokaže šta je uradio, kaže Dodik. Podsjetio je na mnogobrojne kapitalne investicije koje su u Tesliću realizovale na inicijativu aktivista SNSD-a. Na promociji stranačke politike, upornom i srčanom radu u proteklih 20 godina, zahvalan je, tvrdi, mnogobrojnim aktivistima ove stranke u Tesliću. 

"SNSD je ponosna i dostojanstvena politička partija koja sa obrazom može da izađe među ovaj narod i da pokaže svoje rezultate. Samo okupljanje naših članova koje ste vidjeli u ovom predivnom nedjeljnom danu govori o zainteresovanosti i podršci našoj politici", poručio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Politika SNSD-a uspješno se realizuje i u ova teška vremena kada su brojni izazovi i blokade iz Sarajeva, kaže Željka Cvijanović, potpredsjednica stranke. I pored toga Republika Srpska je ekonomski stabilna i u planu su brojni projekti i povećanja primanja. 

SNSD - godišnjica (Foto: RTRS)

"Po prvi put u istoriji Republike Srpske vi imate ljude koji su izabrani iz Republike Srpske, a ne osjećaju ni trun odgovornosti prema Republici Srpskoj. Umjesto da predstavljaju Republiku u Sarajevu oni su zapravo nametali nama sarajevski koncept superiornosti Sarajeva nad Banjalukom što naši građani neće prihvatiti jer je neustavno, a naši građani to ne podnose", naglasila je potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Dragan Bogdanić, predsjednik opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću zadovoljan je radom stranke. Podrška građana je ogromna, kaže, i ne sumnja u dobar rezultat u oktobru ove godine.

"Prvo da čestitam 20 godina svim članovima OO SNSD-a u Tesliću. Plan je, a poslije ovog skupa i sigurno da ćemo u oktobru pobijediti za sve nivoe vlasti i za predsjednika, i srpskog člana Predsjedništva i Narodnu skupštinu i Bh. parlament", dodaj je Bogdanić.

Tokom svečane akademije uručene su zahvalnice Ivki Ristić, prvoj poslanici SNSD-a iz Teslića u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prvim odbornicima u Tesliću iz reda ove stranke, kao i sekretaru. Nakon svečane akademije druženje sa mnogobrojnim građanima Teslića, i članovima SNSD-a, nastavljeno je na gradskoj plaži Radolinka.