latinica  ћирилица
18/05/2018 |  14:06 | Autor: RTRS

Zvornik- Priznanja sugrađanima povodom Dana grada (FOTO)

Povodom 21. maja, Dana grada, u Gradskoj upravi Zvornika, gradonačelnik Zoran Stevanović organizovao je prijem za vukovce srednjih škola, novinare, strijelce Protivgradne zaštite i sportiste.
Prijem povodom Dana Grada Zvornika - Foto: RTRS
Prijem povodom Dana Grada ZvornikaFoto: RTRS

Stevanović je istakao da vukovci, sportisti, novinari i strijelci Protivgradne zaštite svojim radom i trudom godinama daju značajan doprinos gradskoj svakodnevici.

- Rezultatima koje postižete zavrjeđujete našu pažnju i ovo je prilika da se susrećemo sa onim najboljim što imamo. Naši vukovci su reprezentativci našeg znanja i obrazovanja, a ovo je prilika da im se zahvalimo. Sportisti su godinama pravi ambasadori Grada, a uloga strijelaca Protivgradne zaštite je velika, jer oni doprinose očuvanju zvorničkih polja i materijalnih dobara - poručio je Stevanović.

Prijem povodom Dana grada Zvornika

Gradonačelnik je gostima uručio prigodne poklone i poželio dobro zdravlje i nove uspjehe. Poklon je primila i Marija Klještan, učenica generacije Srednjoškolskog centra "Petar Kočić".

- Čast nam je što Gradska uprava cijeni naš trud i ova nagrada svakako će značiti za dalje školovanje. Namjeravam da upišem Elektrotehnički fakultet u Novom Sadu - istakla je Marija Klještan.

U okviru obilježavanja Dana grada, u Zvorniku će danas biti održana i završna priredba predškolske grupe dječijeg vrtića Naša radost.