latinica  ћирилица
18/05/2018 |  15:13 ⇒ 20:28 | Autor: RTRS

Dodik - Mlađenović: Nastavljaju se ulaganja u opštinu Bratunac

Nedeljko Mlađenović, načelnik opštine Bratunac, koji je prije nekoliko dana napustio SDS, od danas je novi član SNSD- a. Ovo je potvrđeno na sastanku Mlađenovića sa predsjednikom Republike Srpske i SNSD-a Miloradom Dodikom.

Dugogodišnji SDS-ov načelnik opštine Bratunac, od danas je član Saveza nezavisnih socijal demokrata. Ovu odluku Mlađenović je saopštio nakon sastanka sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, jer mu je dosta, kako je rekao "šuplje priče", lažnih obećanja i činjenice da sa državnog nivoa, gdje je SDS u vlasti, u protekle četiri godine nije realizovan gotovo ni jedan projekat.

"Јa sam prešao, mi ćemo napraviti patriotski blok. Dosta nam je šuplje priče", kategoričan je Mlađenović.

"Drago mi je što je načelnik primjetio ulaganja vlade i drago mi je što je prešao u SNSD. Već postoje projekti koje ćemo realizovati", istakao je Dodik.

Mlađenović je načelnik opštine Bratunac od 2001. U javnosti je poznat po tome što nikada nije izgubio izbore.  Saradnja sa Vladom Republike Srpske i drugim institucijama u narednom periodu, kako je istaknuto, rezultiraće realizacijom nekoliko investicija ukupne vrijednosti oko 60 miliona maraka.

"Mogu da izrazim zadovoljstvo realizovanim projektima", izjavio je Dodik.

Pored ovih projekata, Vlada Republike Srpske na području opštine Bratunac realizovala je i projekte kao što su izgradnja Doma zdravlja, novog vodovoda, a uz pomoć Srbije i novi most. O privrednim temama, načelnik Mlađenović i predsjednik Dodik razgovara li su i sa privrednicima Srednjeg Podrinja.