latinica  ћирилица
20/05/2018 |  08:29 ⇒ 08:35 | Autor: B92

Zvezda proslavila titulu i savladala Voždovac

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac sa 5:1 (2:0) u posljednjem meču sezone u Superligi Srbije. Prije utakmice crveno-belima je dodijeljen šampionski pehar. Uslijedilo je veliko slavlje igrača i navijača.
Zvezda proslavila titulu -
Zvezda proslavila titulu

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš primio je pehar šampiona Srbije od funkcionera Fudbalskog saveza Srbije i klupske legende Dragiše Binića pred posljednju utakmicu ovosezonske Superlige protiv Voždovca.

Fudbaleri i stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem dobili su medalje iz ruku još jedne klupske legende - Dušana Savića, kao i Aleksandar Pešić nagradu za najboljeg strijelca, uz ovacije oko 30.000 gledalaca.

Јedino je mladi Luka Adžić izviždan od dijela navijača, nakon što je odbio da produži ugovor i blizu je transfera u Anderleht.

Iako utakmica nije imala rezultatski značaj crveno-beli su maksimalno koncentrisano ušli u ovaj meč. Ispirisani velikom podrškom sa tribina pružili su sjajnu partiju i savladali indisponirani Voždovac.

Strelci za Crvenu zvezdu bili su Ben u 18, Radonjić u 20, Јoveljić u 52, Donald u 74. i Račić u 87. minutu, a za Voždovac gol je postigao Luković u 72. minutu.

Ubjedljivo, kao i tokom cijele sezone, ekipa Vladana Milojevića je završila šampionat novim trijumfom, što vjerovatno najbolje govori prednost od 17 bodova u odnosu na najvećeg rivala Partizan.