latinica  ћирилица
21/05/2018 |  21:17 | Autor: Blic

Podgorica- Ubijen vlasnik diskoteke

Nepoznata osoba je u podgoričkom naselju Stari aerodrom nešto poslije 18 časova ubila Miodraga Kruščića, vlasnika diskoteke "Beagle". U Kruščića je napadač ispalio više hitaca u bašti lokala "Palata".
Mafijaški obračun u Podgorici (Foto: RAS Srbija) -
Mafijaški obračun u Podgorici (Foto: RAS Srbija)

Kruščić je bez znakova života primljen u urgetni blok Kliničkog centra Crne Gore. Dežurni ljekari su pokušali  reanimaciju, ali bez uspjeha, prenose podgoričke Vijesti.

Kruščić je u Urgentni primljen sa više prostrelnih rana po čitavom tijelu. Na mjestu pucnjave policijske ekipe vrše uviđaj.

Kako prenosi CDM, Kruščić je ranije bio vlasnik nekoliko popularnih podgoričkih klubova.

On se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila raciju u "Urban bistrou 21", gdje su službenici u uniformi i civilu priveli bezbjednosno interesantne osobe Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Јokića iz Kotora, kao i Kruščića.

Tokom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplijenjene sa stola za kojim je sjedio, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Mediji podsjećaju, da je bilo nekoliko lažnih dojava o postavljenoj bombi u ovoj diskoteci, a ispred nje se prije dva mjeseca dogodila i ekspozija, u kojoj nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta.