latinica  ћирилица
27/05/2018 |  20:15 ⇒ 21:15 | Autor: SRNA

Novi Grad: 20 godina SNSDa- Dodik: Za dva dana imena kandidata (FOTO)

U Novom Gradu obilježeno je 20 godina od osnivanja Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata.
Proslava 20. rođendana SNSD Novi Grad - Foto: RTRS
Proslava 20. rođendana SNSD Novi GradFoto: RTRS

Novi Grad-20 godina SNSD-a (FOTO: RTRS)

 Obilježavanju je prisustvovao veliki broj aktivista, ali i vrh ove političke partije. Između ostalih, predsjednik SNSD Milorad Dodik i potpredsjednica stranke, Željka Cvijanović.

Dodik je najavio da će za dva dana na sjednici Glavnog odbora SNSD-a biti odlučeno ko su kandidati za predsjednika Srpske i člana Predsjedništva BiH. Rekao je i da na predstojećim izborima očekuje podršku glasova od 65 odsto za Parlament Srpske i 70 odsto za parlament BiH. U Novom Gradu, poručio je Dodik, SNSD ima ima velike ambicije, a to je ozbiljna pobjeda na oktobarskim izborima.

U Novom Gradu, iza dvadesetogodišnjeg jubileja Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata „stoje“ dvije decenije marljivog rada, brojni infrakstrukturni projekati i mnogo velikih pobjeda, poručeno je sa skupa.

- U Novom Gradu u zadnjih nekih 12 godina uloženo je preko 30 miliona maraka i izgrađeno preko 500 projekata. Sve naravno zahavljujući ovim ljudima koji su ovdje i koji su nam pomagali i nadam se da će to biti i ubuduće, istakla je Snježana Rajilić, predsjednica OO SNSD-a Novi Grad .

SNSD je velika politička partija i to dokazuje u kontinuitetu i u Novom Gradu. Dvadeset godina političkog rada predstavlja ozbiljan politički staž.

- Mislim da smo zajedno sa lokalnim vlastima, koji su predvođeni SNSD-om i Vlada u prethodnih nekoliko mandata uspjeli da realizujemo važne projekte i to ćes svakako biti i naša poitička odrednica i za budućniost, realizovati sve ono što će pomagati građanima da imaju bolji život, ali isto tako usmjeriti se zajedno i na otvaranje novih radnih mjesta, naglasila je premijerka Republike Srpske i potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović.

Novi Grad- 20 godina SNSD-a (FOTO: RTRS)

Politika se mjeri po urađenom, ali je najvažnije da je sačuvano povjerenje, potvrđeno trijumfalnom pobjedom na lokalnim izborima, poručio je u Novom Gradu predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik.

Bilo je riječi i o predstojećim oktobarskim izborima. Zaključeno je,-mora se obezbijediti stabila pobjeda.

- Mi imamo velike ambicije, naše ambicije su ozbiljna pobjeda koja ne dozvoljava nikakva tumačenja nego jednostavno obezbjeđuje da se nastavi kontinuitet snaga RS koji je neophodan i samo na taj način mnogi ljudi moraju da razumiju da su ovo veoma važni izbori. Imate činjenicu da su otvoreno krenuli na destabilizaciju RS razni međunarodni fondovi koji ulažu u medije, u neke projekte sprečavanja uticaja Rusije ovdje, a to je upereno sve protiv Srpske, naveo je predsjednik Republike Srpske i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Dodik je istakao da Novi Grad zaslužuje da mu se posveti pažnja zbog brojnih aktivista SNSD-a koji su protekle dvije decenije bili izloženi političkoj borbi kako bi proveli planove i programe ove političke partije.