latinica  ћирилица
03/08/2018 |  12:00 | Autor: TANЈUG

Pogba ili Sergej za kraj prelaznog roka iz snova

Јuventus nije završio prelazni rok, jer planira još jedan transfer za kraj spektakularnog ljeta - "dama" bira između srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića i Pola Pogbe iz Mančester junajteda.
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/) -
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/)

Torinski gigant ovog leta doveo je najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda (Real Madrid), Emrea DŽana (Liverpul), Žoaa Kansela (Valensija), Leonarda Spinacolu (Atalanta), Leonarda Bonućija (Јuventus) i golmana Matiju Perina (Đenova), ali ne želi da se zaustavi na tome.

"Nismo završili prelazni rok", izjavio je potpredsednik kluba Pavel Nedved, a prenosi Tutosport.

Prvi izbor čelnika kluba je Pogba, svojevremeno najskuplje plaćeni fudbaler sveta (transfer u Јunajted baš iz Јuventusa za 105 miliona evra), a vjeruje se da mogu da ga vrate i za mnogo manji iznos nego kada je otišao na Old Traford.

Јuventus pokušava da iskoristi nezadovoljstvo Pogbe u Јunajtedu i razmimoilažnjenje sa menadžerom Žozeom Morinjom, dok je "plan B" srpski reprezentativac Milinković-Savić. Problem kod Sergeja je čvrst stav predsjednika Lacija Klaudija Lotita za transfer od 150 miliona, dok Јuventus može da ponudi 50 manje, uz mogućnost da uključi i Marka Pjacu.