latinica  ћирилица
03/08/2018 |  13:36 ⇒ 13:50 | Autor: SRNA

Davidović: Turnir u ženskom fudbalu prilika za budućnost bez predrasuda

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Јasmina Davidović izrazila zadovoljstvo što je u Republici Srpskoj organizovan prvi Međunarodni turnir u ženskom fudbalu u Srpskoj "Banjaluka 2018" jer je ovo prilika da se razvijaju prijateljstva i gradi budućnost bez predrasuda.
Јasmina Davidović i fudbalerke - Foto: SRNA
Јasmina Davidović i fudbalerkeFoto: SRNA

Davidovićeva, koja je ugostila fudbalerke iz Republike Srpske, Slovenije, Hrvatske i Srbije koje učestvuju na ovom turniru, naglasila je da resorno ministarstvo u potpunosti podržava Ženski fudbalski klub "Banjaluka", koji je organizator turnira, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske.

"Drago mi je što su ovdje ekipe iz zemalja regiona i što je ovaj turnir prilika da se razvijaju prijateljstva i gradi budućnost bez predrasuda i razlika, koje su minimalne, ali predstavljaju bogatstvo koje oplemenjuje. Upravo sportisti na najbolji način mogu promovisati ove vrijednosti", naglasila je Davidovićeva.

Potpredsjednik Organizacionog odbora turnira Zorica Kuzmanović Vasilić zahvalila je Ministarstvu na podršci i istakla da je, osim promocije sporta i ženskog fudbala, cilj turnira i promocija znamenitosti Banjaluke i Republike Srpske.

Međunarodni turnir u ženskom fudbalu "Banjaluka 2018" počinje danas i trajaće do nedjelje, 5. avgusta.