latinica  ћирилица
07/08/2018 |  12:50 | Autor: RTRS

Maksimović uručio poklon sportistkinji Damljani Bošnjak (FOTO)

Narodni poslanik i predsjednik Pokreta Uspješna Srpska, prof. dr Zlatko Maksimović danas je mladoj sportistkinji Damljani Bošnjak, koja je ostvarila zapažene rezultate u rukometu i atletici, uručio štitnike neophodne za dalji nastavak bavljenja sportom.
Zlatko Maksimović - pokloni Damljani Bošnjak - Foto: RTRS
Zlatko Maksimović - pokloni Damljani BošnjakFoto: RTRS

Naime, Damljana, koja studira na Fakultetu za fizičko vaspitanje i sport u kulturi u Tuzli, u prethodnom periodu imala je višestruke povrede na zglobovima.

Ljekari su joj rekli da mora nabaviti posebne štitnike za skočni zglob, jer u suprotnom mora prestati da se bavi sportom. U slučaju povrede bi morala čak i na operaciju.

"Uspjeće Srpska ukoliko društvo vodi računa o mladim talentima i sportistima više nego što to čini danas. Mi u Pokretu Uspješna Srpska, nakon mladih fudbalera u Velikoj Obarskoj, nastavljamo sa dobrom praksom podrške našim mladim i talentovanim sportistima. Јoš jednom želim da podvučem da su sva djeca ista i da ih sve treba podržati, a ne selektivno dodjeljivati sredstva klubovima. Damljana je imala, ima i imaće našu podršku", rekao je nakon dodjele opreme Maksimović.

Iz Uspješne Srpske još jednom su poručili da su mladi naša snaga i da ulaganjem u njih, ulažemo u bolju i uspješnu Republiku Srpsku.