latinica  ћирилица
07/08/2018 |  13:31 | Autor: RTRS

Јugović: Dobra saradnja opštine i lokalnih preduzeća

Saradnja između opštine Pale i preduzeća "Elektrodistribucija" i "Komunalno" je dobra, a u narednom periodu biće preduzete konkretne aktivnosti s ciljem dodatnog poboljšanja usluga koje pružaju ove firme, zaključeno je danas na sastanku načelnika opštine Boška Јugovića sa rukovodstvom ovih kompanija.
Boško Јugović, načelnik opštine Pale - Foto: RTRS
Boško Јugović, načelnik opštine PaleFoto: RTRS

Na sastanku je dogovoreno da će u narednom periodu biti definisani važni projekti na području opštine Pale, čiju realizaciju će aktivno pratiti ova dva lokalna preduzeća.

"Јugović i njegovi sagovornici saglasili su se u ocjeni da od pristupa korisnicima usluga ovdašnjih preduzeća, među kojima se "Komunalno" i "Elektrodistribucija" izdvajaju kao najvažnija, direktno zavisi i njihovo poslovanje", navodi se u saopštenju opštinske uprave.

Ostvaren je veliki napredak i zahvaljujući dobrom odnosu prema korisnicima usluga, preduzeća i jesu došla u poziciju da ostvaruju više nego dobre rezultate u radu.

Direktori preduzeća naglasili su da su odgovoran pristup prema obavezama i kvalitetno pružanje usluga omogućili da se troškovi stave pod kontrolu, što je stvorilo mogućnost da se stvaraju novi direktni kapaciteti za investiranje.

"Elektrodistribucija" Pale je veliki sistem koji pokriva područje 13 opština u ovom dijelu Republike Srpske, upravlja novim proizvodnim kapacitetima električne energije u Mesićima i Bogatićima, te pruža uslugu za više od 60. 000 korisnika.