latinica  ћирилица
27/08/2018 |  22:48 ⇒ 28/08/2018 | 07:47 | Autor: RTRS

Opština Pale proslavlja krsnu slavu

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovaće sutra obilježavanju krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine, rečeno je za Srnu u Vladi Srpske.
Svečana sjednica SO Pale - Foto: RTRS
Svečana sjednica SO PaleFoto: RTRS

Obilježavanje Dana opštine Pale i krsne slave - Velike Gospojine, koja je i slava paljanske Crkve Uspenja Presvete Bogorodice, počeće u 9.00 časova služenjem Svete arhijerejske liturgije. Cvijanovićeva će obilježavanju krsne slave prisustvovati od 10.00 časova.

Povodom slave opštine, večeras je održana svečana sjednica Skupštine opštine. U prisustvu velikog broja gostiju, rukovodstvo opštine osvrnulo se na projekte koji su realizovani u protekloj godini.

U proteklih godinu dana realizovano je niz infrastrukturnih projekata, a radilo se i na razvoju opštine u oblastima privrede, sporta i kulture.

- Zadovoljni smo urađenim u ovoj godini. Nemamo pravo da prekinemo kontinuitet kada je riječ o krupnim infrastrukturnim projektima, jer oni vuku opštinu naprijed. Očekuje nas mnogo posla -  rekao je načelnik opštine Boško Јugović.

Na svečanoj sjednici zaslužnim kolektivima i pojedincima uručena su priznanja. Opština Pale i u narednom periodu ostaje veliko gradilište kako bi se građanima Pala osigurao bolji život i kako bi se opština i dalje razvijala.