latinica  ћирилица
28/08/2018 |  11:28 | Autor: SRNA

Proteklog vikenda rekordna posjećenost na Јahorini

Na Јahorini je proteklog vikenda ponovo oboren rekord u broju posjeta koje su za 89 odsto veće u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Јahorina".
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

Proteklog vikenda Olimpijski centar "Јahorina" oborio je i rekorde po ostvarenim prihodima koji su dostigli gotovo 7.000 KM, odnosno, veći su za 88 odsto u odnosu na iste datume prošle godine, što je ujedno i najveća zarada koju je Centar ostvario tokom jednog ljetnjeg vikenda.

Olimpijski centar "Јahorina" je uz podršku sponzora proteklog vikenda za najmlađe posjetioce organizovao "potragu za blagom" u kojoj je više od 80 malih istraživača po jahorinskim padinama tražilo skriveno "slatko blago".

U saopštenju se dodaje da se ljetnja sezona na Јahorini i dalje nastavlja i posjetiocima se uz promotivne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje.

Ponuda Јahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama, ali i svima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport.

Do kraja ljeta posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom školskog vikenda koji će trajati od petka do nedjelje, 31. avgusta do 2. septembra.

U subotu, 1. septembra, od 12.00 časova posjetioci Јahorine imaće priliku da se takmiče u ljetnjem sankanju na tjubing stazi dječijeg grada Poljice.