X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
09/09/2018 |  18:23 | Izvor: SRNA

Čelinac- Dva lica na ispitivanju

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dva lica lišena slobode u Čelincu, nakon što su dobacivala i provocirala predsjednika Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za most na Vrbanji, a kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi.
Darko Ćulum - Foto: RTRS
Darko ĆulumFoto: RTRS

Ćulum kaže da su uhapšena lica, predvođena odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Draškom Stanivukovićem, došla na polaganje kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji u Čelincu, te dobacivala i provocirala predsjednika Srpske tokom njegovog govora.

- Nakon toga dva lica su lišena slobode. U toku je uzimanje izjave od njih i nakon toga utvrđivanje elemenata prekršajne odgovornosti - rekao je Ćulum.

On je istakao da je kod jedne žene pronađen kamen u torbi veličine dvije šake, dok je kod Stanivukovića pronađen kamen u džepu.

Ćulum kaže da će nakon uzimanja izjava ova lica biti puštena na slobodu.

U Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca, nekoliko lica okupljenih oko Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje.